foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Bruintje Beer Tocht 2018

Samen sportief voor de regio!

Ambassadeurs:


Kjeld Nuis & Renate Groenewold

Hoofdsponsoren

Sponsoren

Thema BBT 2018: “Fiets mee voor een kind”

 

Dit jaar heeft de organisatie van de Bruintje Beer tocht gekozen voor een goed doel uit de regio. Voor de derde editie van de “Bruintje Beer Toertocht” is het goede doel: “Kindervakanties bijeen fietsen voor kinderen in de Burcht Wedde”. We willen zoveel mogelijk geld bijeen fietsen om vakanties te realiseren in de Burcht Wedde voor kinderen uit de gemeentes Vlagtwedde, Bellingwedde (straks samen Westerwolde), Stadskanaal, Veendam en Winschoten

die aan de andere kant van het geluk geboren zijn en die niet de mogelijkheid hebben om zelf met vakantie te gaan.
 

 

 

 

Sjouke Dekker, vrijwilliger bij de Burcht:

Kinderhotel Burcht Wedde: een droom die vervuld kan worden.

Kinderhotel Burcht Wedde doet zijn naam eer aan. Het is een echt kasteel aan de rand van Wedde waar jaarlijks sinds 2012 zo’n 500 kinderen en hun begeleiders in de watten gelegd worden.

 

De kinderen waarvoor het hotel bedoeld is, zit het namelijk niet mee in het leven. Ze groeien op in armoede, in een pleeggezin of een kindertehuis.                                                                                                                                                                                         Tijdens hun verblijf op de Burcht kunnen ze even onbezorgd kind zijn en zich prins of prinses wanen. In en om de Burcht is er alle gelegenheid weg te dromen uit de alledaagse situatie. Ook zijn er volop mogelijkheden voor actie en avontuur, voor creatief bezig zijn en lekker eten. Geen wonder dat Kinderhotel Burcht Wedde alleen maar tevreden klanten kent.                                                   Een verblijf op de Burcht is voor de kinderen onvergetelijk en geeft ze nieuwe energie en levensvreugde. Voor de kinderen en hun begeleiders is een minivakantie op de Burcht een droom die alleen maar werkelijkheid kan worden dankzij gulle gevers.                                                                                                                                           

Dat gun je toch zo’n kind!

 

Wij hopen weer veel deelnemers op zondag 25 maart 2018 in Musselkanaal te verwelkomen!

NTFU Erkend