De Bruintje Beertocht is een geweldige tocht perfect georganiseerd met voeding , goede bepijling en wat ook leuk dat je regelmatig bordjes zagen met een kudo duim omhoog dat je op de juiste route zat. Heb dan vandaag ook ongelofelijk veel kudo’s gehad. De start verliep dan ook vlot ,scan en go en na ongeveer 3 km rijden hebben we rode trapsteltrein in 2 groepen gedeeld voor veiligheid en na afloop bleek dat iedereen dit okee vond .

N a ongeveer 30 km was er de eerste bevoorrading met brood en fruit en in Bourtange was er koffie met gebak alles zat bij de priis in. Voordat we in Bourtange aankwamen vonden we de route al prachtig, rustige landweggetjes met mooie natuur maar na Bourtange vond ik de rit tot aan Musselkanaal adembenemend mooi . Heidevelden, bos, De ruiten A, en schapekuddes met jonge lammetjes het was er allemaal. Wat ook leuk was is de herenigings aandenken wat we kregen. Normaal krijg een lintje of medaille maar deze keer kreeg je een klein stalen racefietsje met bereider. Ongeveer 7 cm hoog . Erg leuk.
Ik ga deze tocht zeker vaker rijden . Allen bedankt

Lees meer: http://www.tchettrapstel.nl/topic/bruintje-beer-tocht-2016/