De Bruintje Beer Tocht ondersteunen zonder mee te fietsen dat kan nu ook met de Rabobank Clubkas Campagne.

Door uw stem op onze vereniging FTC Musselkanaal uit te brengen draagt u een steentje bij deze mooie Bruintje Beer Tocht te organiseren. Kortom we zij trots om dit mooie werk te mogen doen voor onze regio. Wij hopen op uw stem. Als u lid bent van de Rabobank Zuid-Oost Groningen dan kunt u vanaf 8 februari tot 22 februari 2018 uw stem uitbrengen.

Dit jaar organiseren wij van FTC Musselkanaal voor de 3de keer de Bruintje Beer Tocht. De fietstocht van, voor en door Zuid- Oost Groningen. In één van de mooiste regio’s van het land op de eerste zondag van de lente lekker fietsen voor een regionaal goed doel.
De tocht voert de deelnemers langs diverse mooie kleine authentieke plaatsen, zoals Smeerling, Wedde en Bourtange. Dit jaar is er naast een toertocht voor de fanatieke rijders ook voor het eerst een toertocht uitgezet voor fietsers die het liever wat rustiger aan willen doen. Tijdens de tocht wordt er van alles aan gedaan om het geheel goed en gezellig te laten verlopen. Zo zijn er tussenstops in de Burcht Wedde en de Vesting Bourtange waar voor de deelnemers een lekkere kop koffie klaar staat met een groot stuk appelgebak. De deelnemers betalen € 12,50 aan inschrijfgeld.