Ook dit jaar zal de kerstman weer een bezoek brengen aan de boerderijwinkel van Meinardi in Winschoten waar men altijd bezig is de klanten te kunnen verwennen en te verrassen.

De boerderijwinkel is continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden om het de consument goed naar de zin te maken. Zo is de afgelopen maanden het assortiment weer volop uitgebreid en zijn er weer vele nieuwe verrassende producten aan het assortiment toegevoegd.

Meinardi was ooit alleen maar een begrip om zijn verse asperges en zijn heerlijke aardbeien, maar vandaag de dag biedt de landbouwwinkel aan het Zuiderveen veel meer. Zo wordt er de gehele dag door vers brood gebakken en is men dagelijks bezig met het bereiden van heerlijke banketproducten en gebak. Tevens worden er in een speciale keuken dagelijks heerlijke vers maaltijden bereid. Deze maaltijden zijn, evenals het brood, e-nummer vrij.

 

Op zaterdag 22 december organiseert men samen met de organisatie van de Bruintje Beer Tocht en vrijwilligers van de Burcht Wedde speciaal voor de kinderen een leuk kerstprogramma wat in het teken staan van een goed doel uit de regio. Evenals vorig jaar is het goede doel van de Bruintje Beer Tocht zoveel mogelijk welverdiende vakanties bijeen te fietsen voor kinderen die aan de andere kant van het geluk geboren zijn. Wij als organisatie van de Bruintje Beer Tocht zijn dan ook erg blij met dit initiatief van Meinardi.

De kerstman zal die dag een bezoek brengen aan de winkel van Meinardi en zal diverse leuke activiteiten begeleiden.

Zo kunnen de kinderen in middeleeuwse kleding als ridder of jonkvrouw op de foto met de kerstman, die foto krijgen ze gratis als een leuke herinnering aangeboden om mee naar huis te nemen.

Daarnaast kan elke betalende klant gratis mee doen aan het bekende ballen gooien spel. Wie gooit er de meeste blikken om? Elke omgevallen blik telt mee als een donatie, door Meinardi aangeboden, voor het speciale goede doel.

De Bruintje Beer Tocht wordt altijd gereden op de eerste zondag van de lente. Een toertocht waar meer dan 500 enthousiaste toerrijders aan zullen deelnemen.

Kom gezellig allemaal naar deze leuke inloop dag bij Meinardi, waar niet alleen heel veel te beleven valt maar waar men ook veel lekkernijen kan proeven. De kerstman is er vanaf 10.00 uur t/m ongeveer 16.00 uur.

Kortom kom naar deze leuke kerst happening voor jong en oud.