Bedrijfs-vriendenarrangement eerste lustrum editie Bruintje Beer Tocht 22 maart 2020

Het komende voorjaar zal op zondag 22 maart 2020 voor de 5e keer de “Bruintje Beer Tocht” verreden gaan worden.

Inmiddels is onze toertocht hard op weg om een begrip in de regio te worden en heeft het al een grote aantrekkingskracht tot ver buiten onze provincie. Vier jaar geleden zijn wij als FTC Musselkanaal begonnen met de organisatie van de Bruintje Beer Tocht. Een fiets toertocht van 50 km of 90 km door het mooie Zuid Oost Groningse landschap met als doel geld inzamelen voor een goed doel. Vrienden van de bruintje beer Tocht zijn o.a. René Paas commissaris van de koning in Groningen, Kjeld Nuis olympisch kampioen schaatsen en Renate Groenewold.

Begonnen we in 2016 voorzichtig met 300 deelnemers is het aantal deelnemers meer dan verdubbeld in 4 jaar tijd en streven we naar 750 deelnemers voor onze eerste lustrum editie.

We hebben door de jaren heen verschillende goede doelen mogen ondersteunen, zoals de ALS stichting, Kika en de laatste jaren het kinderhotel Burcht Wedde, waarbij we gezamenlijk al meer dan € 16.000,- voor hebben op mogen halen.

Net als de edities van 2018 en 2019 heeft de organisatie van de Bruintje Beer tocht gekozen voor het goede doel: “Kindervakanties bijeen fietsen voor kinderen in de Burcht Wedde uit onze regio”.

De afgelopen jaren konden we kinderen uit onze regio een hart onder de riem steken door hun van een vakantie aan te bieden in de Burcht Wedde.

Dit jaar zijn wij van plan om voor bedrijven- of vriendenteams een uniek hospitality arrangement tijdens de Bruintje Beer Tocht te organiseren om zoveel mogelijk vakanties bijeen te fietsen. Het ‘Bedrijven- vriendenteam-arrangement’ is hét ideale personeelsuitje voor een goed doel, een sportieve dag voor bedrijven en hun relaties of (vrienden)groepen die net iets meer willen dan een reguliere deelname aan onze tocht

Speciaal Arrangement

  • Deelname aan de Bruintje Beer Tocht, zonder loting;
  • Ontvangst met koffie en Bruintje Beer lekkernij;
  • Uitstekende verzorging onderweg inclusief koffie en gebak in de vesting Bourtange (90 km) of Gasterij Smeerling (50km);
  • Gereserveerde parkeerplaats nabij start&finish;
  • Speciale douche- en kleedgelegenheid met bewaakte garderobe;
  • Bedrijfs- vriendenfoto voor de Wall of Fame;
  • Driegangen lunch inclusief 2 drankjes na afloop;
  • Goed gevulde goodybag met speciale herinnering.

Dit bedrijven- vriendenarrangement voor minimaal 5 deelnemers kost €250.- per team. Van dit bedrag gaat €150,- rechtstreeks naar het goede doel. Wanneer u met meer dan 5 deelnemers wilt deelnemen dan kost dat €45.- extra per deelnemer.