Manning Dakbedekking wederom hoofdsponsor Bruintje Beer Tocht.

Wij hebben een goed gevoel bij de Bruintje beer Tocht zeggen Jacqueline Manning en Marcel Manning.
Het succes van de afgelopen jaren, de goede organisatie, het jaarlijks stijgende deelnemersaantal, de mooie opbrengsten voor een goed doel uit de regio en het promoten van de regio als fietsgebied met als startplaats Musselkanaal heeft ons doen besluiten om ook als hoofdsponsor van de lustrumeditie van 2020 op te treden aldus Jacqueline en Marcel Manning.
De firma Manning heeft omdat er dit jaar sprake is van het eerste lustrum het bestuur van de Bruintje Beer Tocht verrast om naast het hoofdsponsorschap ook de kosten van de goodybag voor haar rekening te nemen.

De tocht zal traditioneel verreden gaan worden op de 1e zondag in de lente en dat is in 2020 op 22 maart.