Beste Bruintje Beer Tocht deelnemer,

Begin maart hebben we noodgedwongen het besluit moeten nemen om de 5e editie van onze Bruintje Beer Tocht af te gelasten. Als organisatie hebben wij om diverse redenen besloten om in 2020 geen nieuwe BBT meer op de agenda te plaatsen. Onze nieuwe datum voor de 5e editie is daarom 21 maart 2021. Als organisatie hadden we uiteraard in de voorbereiding al de nodige kosten gemaakt. Het is dan ook erg fijn dat al onze sponsoren zich bereid verklaard hebben het toegezegde sponsor bedrag voor de geannuleerde tocht van 2020 beschikbaar te stellen voor de tocht van 2021.

Hoe gaan we om met voorinschrijvingen voor onze tocht van 2020.

  1. Deelnemers die zich al ingeschreven hadden voor de tocht van 2020 ontvangen zonder extra bijbetaling een startbewijs voor de 5e editie van de BBT in 2021. Later in het jaar komen wij terug op hoe je je huidige inschrijving kunt omzetten naar een nieuwe inschrijving voor de tocht van 2021.
  2. Als deelnemer staat het je vrij om het inschrijfgeld van 2020 aan de BBT te doneren. Hierdoor zal de opbrengst van onze voorgenomen tocht van 2021 hoger zijn en kunnen we dus meer kinderen op vakantie naar de Burcht laten gaan. Je kunt dit via teams@bruintjebeertocht.nl aan ons kenbaar maken.
  3. Deelnemers die zich hebben ingeschreven voor de editie van 2020 en die geen gebruik willen maken van een startbewijs voor de editie van 2021 zullen geen restitutie ontvangen van hun inschrijfgeld. Het betaalde inschrijfgeld zal ten goede komen aan het goede doel..

 

Wij rekenen op je steun en wensen je nog veel fietsplezier de rest van dit toch macabere seizoen.