Beste fietsliefhebber,

Al twee jaar op rij hebben we noodgedwongen het besluit moeten nemen om de 5e editie van onze Bruintje Beer Tocht af te gelasten. Maar gelukkig is er nu goed nieuws te melden: de Bruintje Beer Tocht 2022 gaat definitief door!!

“Wat gaaf! Ik had mijzelf al aangemeld voor een v/d afgelaste edities. Hoe gaat dat nu?”

  • Deelnemers die zich al ingeschreven hadden voor de tocht van 2020 of 2021 ontvangen zonder extra bijbetaling een startbewijs voor de 5e editie van de BBT in 2022. Je ontvangt van ons binnenkort een e-mail met meer informatie hierover.
  • Als deelnemer staat het je vrij om het reeds betaalde inschrijfgeld voor 2020 of 2021 aan de BBT te doneren. Hierdoor zal de opbrengst van onze voorgenomen tocht van 2022 hoger zijn en kunnen we dus meer kinderen op vakantie naar de Burcht laten gaan. Je kunt dit aan ons kenbaar maken via een e-mail naar teams@bruintjebeertocht.nl.
  • Deelnemers die zich hebben ingeschreven voor de editie van 2020 of 2021 en die geen gebruik willen maken van een startbewijs voor de editie van 2022 zullen geen restitutie ontvangen van hun inschrijfgeld. Het betaalde inschrijfgeld zal ten goede komen aan het goede doel.

“Ik had mij nog niet aangemeld voor een eerdere editie, maar wil nu graag meedoen. Waar kan ik mij aanmelden?”

Aanmelden kan hier!

Tenslotte nog een speciaal dankwoord richting al onze sponsoren, die zich bereid verklaard hebben het toegezegde sponsorbedrag voor de geannuleerde tocht van 2020 en 2021 beschikbaar te stellen voor de tocht van 2022.