De Bruintje Beer Tocht in 2022 heeft een extra feestelijk tintje. Na jaren van afwezigheid door overmacht vanwege de Covid-19 crisis, zijn we terug in 2022 voor onze lustrumeditie! De Bruintje Beer Tocht is al ruim 5 jaar een begrip en dit jaar maken we er een extra feestelijke 5e editie van.

De routes zijn inmiddels officieel bekend en je kunt ze via de bekende blauwe knoppen hieronder downloaden.

Zowel de 50 km als de 90 km route beschikt over een verzorgingspost, inclusief toiletgelegenheid. Toe aan nieuwe energie? Vers gebak en koffie staan onderweg voor je klaar.

We zien uit naar een prachtig evenement!

 

Ook voor de vierde editie die plaatst vind op zondag 24 maart 2019 hebben we weer twee mooie routes uitgestippeld. Deze route loopt door de regio Zuid Oost Gronningen. Deze routes beschikt ieder over mooie touristen locaties.

Tijdens de tocht kan je ook verzorgingsposten vinden. Deze kan je zien op de kaart. Voor de 50km en den 90km route zijn er verschillende punten iedere route heeft een met koffie en gebak en een tweede verzorgingspunt. Bij iedere van deze verzorgingspunten is er een toilet mogelijkheid aanwezig.

Start en finish 

De Veenhorst
Spireastraat 2
9581 CZ Musselkanaal

Start tijden

90KM 8:30 – 10:00
50KM 9:30 – 11:00

Koffie en gebak 50 KM

Gasterij Natuurlijk Smeerling
Smeerling 15 9591 TX Onstwedde

Verzorgingspost 50 KM

Wessingtange

Koffie en gebak 90 KM

Vestiging Bourtange
Marktplein 9545 PH Bourtange

Verzorgingspost 90 KM

De Burcht te wedde
Hoofdweg 9698 AE Wedde

Route 50km

Route 90km